Over mij

Ik ben geboren en opgegroeid in Rhenen. Van 1988 t/m 2008 werkte ik als danslerares, aerobicsinstructrice en choreografe bij verschillende dansscholen, sportverenigingen en popkoren. Dansen was mijn grote passie. Naast het lesgeven volgde ik toneellessen bij The Act en De Trap in Amsterdam. In 2008 moest ik, vanwege stemproblemen, het lesgeven en het toneel opgeven. Maar die leegte had ik snel ingevuld met het schrijven van korte verhalen.


In 2014 heb ik mijn masterdiploma Kunst- en Cultuurwetenschappen behaald. Momenteel werk ik als bedrijfsjournalist/webredacteur bij Rijkswaterstaat. Naast het schrijven van korte verhalen ben ik bezig met mijn eerste roman.


Natuurlijk heb ik net als iedere andere schrijver de droom dat ik op een dag van mijn passie mijn beroep kan maken. Maar dat vind ik niet het belangrijkste. De reden dat ik ben gaan schrijven is dezelfde waarom ik destijds ben gaan dansen en lesgeven. Dat werd me twintig jaar geleden ineens duidelijk. Dankzij hem. Hij inspireerde me. Op het podium van The Cambridge Theatre in Londen. Het toneel was donker op twee lichtspots na. Daar zat hij alleen op het podium. Op een bankje. Zonder opsmuk. Hij begon te zingen. Geen grote uithalen, maar klein en ingetogen.


I want to make magic

I want to make every single line

I want to breathe fire on the stage

Jump right off the page


Richard Dempsey raakte me meteen. Met zijn stem, zijn woorden en de glinstering in zijn ogen. Dat wilde ik dus ook. Of het nu met dansen was of in een toneelscène of het lesgeven voor een groep. Ik wilde iets bijzonders maken. Iets speciaals geven. Op het toneel en in de danszaal kan het niet meer, maar wel op papier en op het scherm. Daarom ben ik gaan schrijven. Ik wil de lezer raken, ontroeren, laten lachen en nadenken.


I want to make magic…

'Krijg ik een kusje?'


Wilt je alvast in de juiste sfeer komen? Dan kun je hier wat verhalen uit de boeken downloaden!